КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Тифлосемінар

[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”none”]

30 жовтня у НВК відбувся тифлосемінар, на якому обговорили досвід шкіл для дітей з вадами зору України та Польщі.

На семінарі виступив заступник директора з виховної роботи Орлов А. В. та вчитель фізичної культури Поступаленко Л. В.. Вони поділилися досвідом, який набули під час перебування у Польщі в рамках проекту «Самостійність 2018». Розповіли про те, як облаштована школа, якими приладами вони користуються. Ознайомили із особливостями освітнього процесу та гуртковою роботою, яка відбувається на базі навчального закладу.

Також на семінарі виступила керівник шкільного музею, тифлопедагог Петрикіна А. С.. Вона ознайомила педагогів із результатами Всеукраїнської науково-практичної конференції «Пріоритетні напрямки роботи спеціальної школи для дітей з вадами зору в умовах Нової української школи». Вона розповіла про устрій запорізької школи, на базі якої відбувалася конференція. Розповіла про основні напрямки розвитку спеціальної школи, які бачать провідні тифлопедагоги України.

В кінці тифлосемінару вона ознайомила присутніх зі змістом інформаційного бюлетеня №16-17 2017 «Теорія і практика тифлопедагогіки», в якому опубліковано чотири статті наших педагогів Орлова А. В., Воробйової М. О., Кубанської Н. В. та Петрикіної А. С.

Ми вітаємо наших колег із публікаціями та бажаємо їм подальших успіхів.

[/vc_column_text][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”1550,1551″ img_size=”large” css_animation=”none”][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email