КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Благодійна зустріч із акторами студії «Квартал 95»

[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”none”]

19 грудня до НВК завітали актори та продюсери студії «Квартал 95».

Спочатку вони відвідали дитячий підрозділ НВК, де познайомились із наймолодшими учнями.

Після теплої зустрічі у музеї історії школи, актори завітали до актової зали на святковий концерт, який був присвячений дню Святого Миколая.

Актори були зворушені грою дітей, тим, як вони рухаються по сцені. Особливо їх розчулила гра маленьких акторів. Велике враження також справив хоровий ансамбль НВК, який заспівав пісню «Щедрик» та «Молитва за Україну».

Учасники «Кварталу 95» привітали дітей із святами, побажали їм усього найкращого та зробили цілу фотосесію із вихованцями закладу.

Актори подарували школі обладнання для кабінету корекція. Воно допоможе учням під час навчання орієнтуванню у просторі та побутовим умінням.

Щиро дякуємо за теплу зустріч. А також за такі чудові подарунки, які допоможуть нашим учням у розвитку та набуттю самостійності.

[/vc_column_text][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”1620,1621,1622,1623,1624,1625,1626″ img_size=”large” css_animation=”none”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=pZSL1qcjPWY&feature=share “][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email