КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Зустріч із працівниками УЦОЯО щодо розробки технології тестування людей з порушеннями зору

[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”none”]

08.02.2019 р. відбулася зустріч із представниками Українського центру оцінювання якості освіти та Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти щодо апробації тестування для людей з порушеннями зору за допомогою комп’ютерної техніки.

Учні 11-А класу пройшли комп’ютерне тестування. Працівники центру оцінювання якості освіти спостерігали за тим, як школярі це роблять, визначали, який час є необхідним для виконання завдань.

Після практичного заняття вони ставили учням запитання щодо зручності такого тестування.

Відбувся також круглий стіл за участю вчителів-предметників, випускників, тифлопедагогів та представників УЦОЯО, в процесі роботи якого працівники НВК висловили свої думки щодо покращення технології тестування, вказали на основні проблеми та особливості, які необхідно врахувати під час проведення тестування.

За результатами практичного заняття з вихованцями НВК та бесіди з педагогами закладу були вироблені напрямки подальшої співпраці НВК та УЦОЯО щодо розробки технології тестування людей з порушеннями зору.

[/vc_column_text][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”1824,1825,1826,1827,1828″ img_size=”large” css_animation=”none”][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email