КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Зустріч з профорієнтації у Харківському міському центрі зайнятості

[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”none”]

20 лютого на запрошення Харківського міського центру зайнятості в межах інклюзивного коворкінгу наші учні взяли участь у змістовній зустрічі зі студентами та викладачами провідних ВНЗ Харкова.

 Вихованці ознайомились із презентаціями технічних факультетів, спробували власні сили у сфері робототехніки, графічного дизайну та відшліфували навички розбирання та збирання деталей комп’ютерної техніки.

Така зустріч – це  можливість отримання  корисних знань, цікавих дискусій та місце для подальшого наукового та творчого розвитку.

Активна співпраця із Харківським центром зайнятості дає змогу нашим учням ознайомитися із сучасними професіями, які користуються попитом на ринку праці та є доступними для людей з вадами зору. Школярі не просто читають про бажаний фах, а можуть дізнатися про особливості роботи на практиці, отримати інформацію щодо вступу та можливостей працевлаштування. Це робить вибір майбутньої професії більш виваженим та свідомим.

[/vc_column_text][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”1919,1920,1921,1922″ img_size=”large” css_animation=”none”][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email