КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Тифлосемінар у НВК

[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”none”]

В актовому залі нашого навчального закладу відбувся тіфлосемінар для педагогічного колективу нашої школи.

На ньому було розглянуто ряд три теми:

  1. Що таке фасилітатор? Про нього нам розповіла Олена Шилова (засновник бізнес-ліцею). Вона розповіла про те, як необхідно організувати роботу учнівського та батьківського колективу таким чином, щоб думка кожного учасника була почута.
  2. Координація можливостей і підтримка молоді з проблемами зору. Виступ підготували і провели Поступаленко Л. В. (викладач фізкультури), Волобуєва Я. М. (викладач ЛФК), Понаморенко Т. В. (викладач початкової школи).

Вони розповіли про те, як має відбуватися реабілітація дітей із вадами зору ще від самого їх народження. Про те, які методи реабілітації варто застосовувати в залежності від віку.  Також представили технологію зняття стресу.

  1. Нове положення по спеціальній школі. З доповіддю виступила Родяхіна Т. А. (заступник директора з методичної діяльності).

Тифлосемінар був дуже цікавим та корисним для всіх його учасників. він допомагає педагогам поглиблювати свої знання, розвиватися.

[/vc_column_text][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”2086,2087,2088,2089,2090″ img_size=”large” css_animation=”none”][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email