КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Участь у конференції у Харківському інституті фінансів

[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”none”]

6  18 квітня 2019 року учні КЗ “ХСНВК ім. В.Г. Короленка” брали участь у Всеукраїнській  науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених “Актуальні проблеми формування ефективної фінансово-економічної системи України в умовах глобальної кризи”,  яка відбулася в Харківському інституті фінансів КНТЕУ.

  Учні отримали цікаву та корисну інформацію в ході спілкування з деканом факультету фінансів, к.е.н., доцентом Чемчикаленком Р.А., який розповів про структуру навчального закладу, організацію навчально-виховного процесу, участь у науково-дослідницькій та громадській діяльності, підготовку фахівців. Учням дуже сподобалася розповідь Руслана Анатолійовича про студентське життя поза навчальним процесом: святкування Дня факультету, туристичні походи, участь в конкурсах краси і талану ( Міс і Містер ХІФ), День студента, брейн-ринги, тощо.

  Начальник відділу обслуговування технічних засобів навчання Ємельянов Вадим Леонідович зацікавив сучасним облаштуванням комп’ютерного кабінету.

  Директор бібліотеки Світлична С.О. ознайомила зі структурою, архівом та діяльністью бібліотеки.

  В ході конференції всі учасники отримали іменні сертифікати.

Висловлюємо щиру вдячність за можливість спілкування директору Сердюкову К.Г. і заступнику директора Піддубній Л.В.

[/vc_column_text][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”2188,2189,2190″ img_size=”large” css_animation=”none”][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email