КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Свято Останнього дзвоника

[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”none”]

24 травня у НВК пройшло свято Останнього дзвоника. Учні одинадцятих класів підготували цікаві характеристики для випускників, а першокласники побажали щасливої дороги та вступу. До щирих побажань приєдналися також і поважні гості ( Рибаков М. В. – Голова податкової служби; Бондаренко І. А. – голова фонду «Дар»; Гречанінова Е. Я. – голова генетичного центру), які завітали до НВК.

Управління у справах сім’ї, молоді і спорту подарували нашим учням 50 путівк до оздоровчого санаторію Березовські мінеральні води. За що ми висловлюємо щиру подяку.  Адже відпочинок та оздоровлення є дуже важливим для розвитку дітей.

Під час свята діти показали свої таланти і те, чому навчилися за цей рік. Малюки і дорослі танцювали під запальні ритми та ніжні вальсові мелодії. Також гості змогли насолодитися прекрасним співом наших вихованців.

Свято завершилося лунким дзвоном, який запросив усіх до відпочинку та літніх розваг.

Вітаємо усіх із завершенням навчального року та бажаємо гарного і плідного літнього відпочинку.

[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=6CzV3xj3BDo&feature=share “][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”2348,2349,2350,2351,2352,2353,2354,2355″ img_size=”large” css_animation=”none”][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email