КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Створення тактильного артбуку

[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”none”]

24 вересня на базі Чорнобильської історичної майстерні за участі соціально-культурного проекту «Інклюзивне читання» було проведено воркшоп для студентів вищих навчальних закладів Харкова та Дніпра.

Проводив арт-бук педагог Харківської державної академії дизайну та мистецтва художник та дизайнер Векленко Олег Анатолійович. Педагоги нашогонавчального закладу – Кубанська Наталія Володимирівна та Мацкевич Ольга Дмитрівна – стали консультантами проекту. Вони провели ознайомлення із особливостями тактильного сприйняття у незрячих та дітей з вадами зору за допомогою бесід, консультацій та майстер-класів.

Студентам було необхідно за допомогою паперу різної фактури, тактильних матеріалів створити колаж за темою прислів’я, як фрагмент книжкової сторінки. Головне, щоб його можна було добре оглянути тактильно.

Створені зразки будуть передані до нашого навчального закладу, де учні зможуть оглянути та оцінити їх якість та доступність, а також висловлять свої побажання, які буде включено для покращення роботи.

[/vc_column_text][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”2518,2519,2520,2521,2522″ img_size=”large” css_animation=”none”][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email