КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Участь у міжнародній конференції

23 Листопада в Американському домі, в місті Київ відбулася міжнародна конференція «Підтримка інклюзивної освітньої спільноти: досвід українсько-американської співпраці», організована в рамках реалізації проекту «Без кордонів: розвиток та підтримка інклюзивної освітньої спільноти в Україні» за сприяння благодійного фонду «Благодійний фонд громадської організації «Крок до життя»» та відділу преси, культури та освіти Посольства США в Україні, а також за підтримки глобального ресурсного центру з інклюзивної освіти інституту суспільної інтеграції університету Міннесоти.

На конференції було представлено результати діяльності в рамках Консорціуму з інклюзивної освіти, до якого долучились 8 вищих навчальних закладів України. Також учасники конференції отримали нагоду взяти участь у майстер-класах від фахівців з України та Сполучених Штатів Америки.

 У конференції взяла участь працівниця Комунального закладу «Харківська спеціальна школа ім. В.Г. Короленка» Ліхачова Олеся Владиславівна. Провідними темами доповідей і майстер-класів були техніки організації позитивного освітнього середовища в умовах інклюзивного класу, синхронізація та плідна співпраця вчителя й асистента вчителя, використання спеціальних технологій в роботі з учнями, які мають особливі освітні потреби.

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email