КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Протипожежні навчання у нашому навчальному закладі

11 грудня на базі нашого навчального закладу фахівці Головного управління ДСНС України у Харківській області провели протипожежні об’єктові тренування з відпрацювання дій керівництва та персоналу на випадок виникнення пожежі або надзвичайної ситуації.

Безпосередньо у ході тренування були відпрацьовані питання порядку евакуації дітей з вадами зору, оповіщення про пожежу, використання первинних засобів пожежогасіння.

Усі учні та педагоги ознайомлені із порядком проведення евакуації. Вони діяли чітко, спокійно та виважено. Усі учні були евакуйовані. Після чого кожен відповідальний групи здійснив доповідь.  Крім того, рятувальники вдосконалили прийоми управління силами та засобами під час ліквідації умовної пожежі та взаємодію з адміністрацією навчального закладу у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Також фахівці ДСНС проінструктували працівників даного закладу щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Отримані під час практичного заняття навички допоможуть працівникам навчального закладу не розгубитись в разі виникнення справжнього лиха.

Підбиваючи підсумки практичних занять, рятувальники проаналізували усі етапи та наголосили на важливості недопущення паніки та чіткого виконання заходів з евакуації дітей – це дозволить не допустити трагічних випадків серед вихованців закладу у випадку реальної загрози.

Завдяки злагодженим діям педагогічного колективу та рятувальникам усіх дітей було евкауйовано. І наш навчальний заклад тримав високу оцінки своєї підготовки до надзвичайних ситуацій.

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email