КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Навчання на карантині

Навчальний рік добігає кінця і час, як завжди робити підсумки. Тут ми розкажемо про те, як проходило навчання наших школярів на карантині.

Звісно, як і для всіх, для нас, це стало викликом. Проте ми впоралися із ним, завдяки завзяттю, мотивації, прагненню до розвитку та відкритості до нового.

Координація нашого навчання здійснювалася за допомогою шкільного сайту та офіційної групи  у Facebook. Саме там ми активно залучали наших учнів до навчання, виховання та розвитку. Проводили на цих платформах онлайн-марафони та челенджі.

Ми проводили заняття онлайн за допомогою сервісу zoom та  viber.  Це були цікаві інтерактивні заняття із подорожами  та розмовами, думками та ідеями.

Вікторина, тести, конкурси на платформі Наурок,  Instagram дуже подобалися нашим учням і залучали їх до активної взаємодії із нами.

Наші педагоги знімали відео-ролики та розміщували їх на YouTube каналах, щоб діти мали змогу вдома опанувати необхідний матеріал.

А чудовою можливістю для спілкування, координації та взаємодії стала платформа Google Classroom. Адже вона дозволяє комунікувати, як із усіма учнями класу, так і з окремими учнями, які потребують додаткової допомоги.

Ми щиро дякуємо батькам, які долучилися та активно допомагала дітям у підготовці та опануванні сучасних технологій.

Висловлюємо щиру подяку усім педагогам закладу, які так активно та наполегливо відкривали нові можливості та змогли, навіть, у такий складний період робити свої уроки не лише інформативними, а й цікавими, мотивуючими та креативними.

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email