КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Прем’єр-міністр України відвідав нашу школу

13 серпня 2020 року із робочим візитом до нашого навчального закладу завітали: Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, в.о. Міністра освіти Сергій Шкарлета та народні депутати.

Робоча група отримала змогу побачити, як живуть та виховуються діти із вадами зору. Педагоги нашого навчального закладу показали та розказали те, як навчаються діти, які особливості роботи  існують та які дидактичні матеріали використовуються.

Прем’єр-міністр  із робочою групою оглянули: опочивальні, ряд навчальних кабінетів, шкільний музей. Ознайомилися вони також із роботою тифлолабораторії, де побачили роботу 3D принтера та процес виготовлення книг шрифтом Брайля.  Прем’єр-міністр зауважив, що книги, надруковані шрифтом Брайля, є набагато більшими за розмірами за звичайні підручники.

Завершився візит на шкільному подвір’ї, де зараз якраз триває встановлення шкільного майданчика, на який було виділено кошти із Харківського обласного бюджету. Там же Прем’єр-міністр зустрівся із випускниками та учнями школи.

Висловлюємо щиру подяку Народному депутату Павлу Сушку за те, що він став ініціатором зустрічі. Дякуємо Прем’єр-міністру Денису Шмигалю, в.о. Міністра освіти Сергію Шкарлеті та народним депутатам, які завітали до нас, за проявлену  небайдужість до проблем спеціальних навчальних закладів.

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email