КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

КВЕСТ «Наша Україна!»

https://1.bp.blogspot.com/-GHcaTI-FnQA/X05igv4dl4I/AAAAAAAD71I/ArQebAfaIPA3HXndOlp_Tq0GcI1zpMo4QCPcBGAsYHg/s5252/DSC_0076.JPG01 вересня для учнів 10 класу вихователі (Кубанська Н. В.,        Дорошенко О. В.) та класні керівники (Немченко М. В., Мезенцева О. В., Московченко В. А.) влаштували справжнє свято. Для дітей було організовано КВЕСТ, який проходив на шкільному подвір’ї. Присвятили його нашій любій та єдинній Україні.

Діти розділилися на команди і мали обійти 5 станцій. Вони придумували синоніми до нашої калинової мови, відповідали на питання щодо географії та розвитку країни,  проходили онлайн-тестування, в якому вгадували важливих історичних та культурних діячів.  Також приділили увагу і сучасному стану країни у часи пандемії. Учням запропонували створити короткий комікс про те, як слід поводитися, щоб убезпечити себе та інших від захворювання.

Цікавою та яскравою станцією стало фотографування в українських декораціях із старовинними приладдями та посудом.

Діти дізналися багато нового та цікавого про Україну. Завершився захід флешмобом, де необхідно було сказати про те, за що ти любиш Україну.

 

За допомогою таких заходів ми заохочуємо дітей до пізнання історії, географії, традицій та мови. Це дає привід нагадати, що ми маємо чим пишатися. 

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email