КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

8 березня – свято краси, любові та ніжності!

Прихід весни тішить нас не тільки сонячними днями та теплом, а й святом жінок. День, коли ми всі біжимо стрім-голів вітати найдорожчих та найрідніших. Ось і учні 8-го А класу не залишилися стояти осторонь. Напередодні свята, учні висловлювали свої ідеї та пропозиції, як можна привітати вчителів, вихователів, адміністрацію та усіх працівників школи. Класний керівник – Ільченко О.В. та вихователі: Гвоздєва А.Ю та Марченко К.С з радістю підтримали цю ініціативу учнів і допомогли реалізувати їх ідеї.

Ользі В’ячеславівні сподобалась ідея Фідик Ніки виготовити власноруч  вітальні листівки. Протягом двох тижнів учні вирізали та клеїли листівки. Також, Ніка виготовила найрізноманітніші саморобки до свята, які не можна залишити без уваги. Ольга В’ячеславівна запропонувала зробити стіннівку, яка б містила всі праці, аби кожний мав змогу ближче познайомитися з цими роботами.

Сотніков Іван, Кондін Іван та Авраменко Даніїл захотіли самостійно висловити слова подяки нашим вихователям та працівникам школи. Цю ідею підтримала Аліна Юріївна та  запропонувала привітати наших вихователів за допомогою аудіо, в якому б учні висловили усі теплі слова та побажання наших любим вихователям. Аудіопривітання декілька разів лунало у школі.

А Борисенко Саша захотіла  виготовити стіннівку, яка  зустрічала б усіх учнів, працівників школи, матусь, бабусь, сестер на другому поверсі і дарувала гарний настрій та щирі посмішки. Катерина Сергіївна допомогла Саші виготовити таку стіннівку до 8-го березня, яка ще декілька днів буде вітати зі святом найдорожчих для нас людей.

 Загалом нам вдалося привітати усіх жінок зі святом краси, любові та ніжності. Ми намагалися приділити увагу кожному і з кожним поділитися нашою любов’ю. Зі святом!

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email