КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Візит робочої групи на чолі із Павлом Сушком

В рамках робочого візиту Павло Сушко запросив керівництво  партії «Слуга народу», найбільшої у парламенті фракції та народних депутатів-мажоритарникиків Харківської області відвідати Харківську спеціальну школу ім. Короленка.

Гості ознайомилися із тим, як живуть школярі, де навчаються. Відвідали уроки та познайомилися із наочністю, які використовують під час занять. Почули про методи та прийоми, які застосовують педагоги навчального закладу.

Також депутати отримали змогу поспілкуватися не тільки із учнями, а також і з випускниками школи, які поділилися своїми здобутками та приємними спогадами про перебування у школі.

Ми щиро дякуємо Павлу Миколайовичу за його тяжку та таку потрібну працю. За те, що він не полишає своїх прагнень та роботи у відстоюванні спеціальних навчальних закладів. Адже В таких закладах, як наш, закладений багаторічний досвід і знання. Їх втрата може спричинити катастрофічні наслідки. Коли інклюзивну освіту в загальноосвітніх школах ще не буде створено, а робота спеціальних шкіл вже буде припинена.

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email