КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Заходи до дня пам’яті героїв Небесної сотні

У навчальному закладі минулого тижня пройшов ряд заходів, присвячених вшануванню пам’яті, загиблих героїв Небесної сотні.

Для учнів початкової школи було проведено виховні години «Із Україною в серці». Вихователі обговорили те, як важливо любити свою батьківщину та її коріння. Вивчати її культуру та мову. Також вони створили перелік того, що кожен із нас може зробити для своєї країни.

Для учнів 6-8 класів було проведено виховні години «Героям слава! »

Учні дізналися про те, ким були ці люди, які так трагічно загинули. Вони обговорили те, як важливо не забувати їх подвиг, який дав кожному із нас можливість жити у вільний та демократичній країні.

Із учнями старших класів було проведено виховні години-реквієми, присвячені вшануванню пам’яті загиблих. Під час них учні висловлювалися про те, що таке свобода, і наскільки вона є важливою. Дізналися про те, як проходила революція гідності, та про те, які ідеали обстоювали люди. Учні  вшанували пам’ять героїв хвилиною мовчання.

У шкільній бібліотеці було організовано виставку під назвою «Шлях України у боротьбі за свободу».

Також у школі було проведено створено виставку малюнків учнів. Усі роботи розповідали про те, що таке свобода та Батьківщина.

У шкільному музеї було проведено круглий стіл та перегляд фільму «Небо падає» та «Небесна сотня». Після чого було влаштовано обговорення його у форматі круглого столу.

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email