КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Лепбук «Цікавий космос» від старших для молодших школярів

Учні 10 класів разом із вихователями Московченко В. А. та Мезенцевою О. В.  реалізували цікавий проект. У міжнародний день космосу, у класах було проведено виховну годину присвячену цікавому та невідомому космосу. Отримані знання учні вирішили представити у вигляді лепбуку для учнів 3 класу.

Учні розділилися на команди, кожна з яких виконували свою роботу. Одні підбирали цікаві факти та створювали картки із ними, друга група працювала над створенням карток із загадками. Третя група створила настільну гру, а четверта група розробила картки із відомими космонавтами. Також до лепбуку було додано планети та зірки, з яких можна створювати зоряне небо, та наклейки із кумедними прибульцями.

Створений лепбук учні презентували третьокласникам. Діти дізналися кілька цікавинок, спробували розгадати загадки. У завершенні заходи вони отримали ракети, на яких можуть полетіти пізнавати космос.

Такі проекти сприяють розвитку творчої уяви, креативності. Це допомагає учням старших класів відчути свою відповідальність та необхідність.

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email