КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Всеукраїнська олімпіада факультету РБЕКС ХНУ імені В.Н.Каразіна з фізики «Радіоолімпіада»

5 лютого учні Кондін Іван (9-А), Кумпан Максим (8-Б), Якубцов Всеволод (8-Б), Гурідінов Владислав (7-А) та Ткаченко Андрій (7-А) взяли участь у Радіоолімпіаді з фізики для учнів 7-9-х класів. Вона була проведена в режимі відеоконференції.

В програмі: знайомство з факультетом РБЕКС та міжнародною організацією IEEE, а також розв’язання завдань з радіофізичної тематики. Під час знайомства з факультетом було оголошено певну частину умов завдань Олімпіади та деякі підказки, які допомагають розв’язати їх правильно. Потім кожен учасник Олімпіади отримав другу частину умов завдань та посилання для надсилання відповідей. Було запропоновано для розв’язання 5 завдань радіофізичної тематики, фотокопію або сканкопію розв’язань необхідно було надіслати до Оргкомітету.

Учасникам запропоновано проаналізувати цікаві фізичні ефекти, та пояснити, як стосується, на їх думку,  кожен ефект до факультету РБЕКС ХНУ імені В.Н.Каразіна з фізики.

 

Вчителі Ільченко О.В. та Шевченко О.О. займалися підготовкою учнів та організацією проведення заходу в кабінеті інформатики. Дякуємо учасникам радіоолімпіади за сумлінне ставлення до виконання завдань, ерудицію та креативність.

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email