КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Екскурсія в Netpeak

14 лютого учні Харківської спеціальної школи ім. В.Г. Короленка вперше побували на екскурсії в компанію до ІТ-фахівців. Найбільше дітей цікавило одне — чи може людина з порушенням зору працювати в такому офісі?

 «У нас в компанії такого досвіду ще не було. Але те, що ви прийшли сюди — для нас це шанс розвиватися у цьому руслі. Поспілкувавшись з колегами, ми дійшли висновку — зараз люди з порушенням зору можуть працювати на позиції Sales manager, спілкуватися з клієнтами або збирати фідбек у клієнтів», говорить Олексій Стенгач, керівник харківського офісу Netpeak.

 «Мене радує, що є можливість працювати людям з проблемами зору. Також класно, що в компанії є гнучкий графік роботи, коли ти можеш приходити не о 9-й ранку, а хоч о 12-й! Я хотів би в майбутньому працювати в компанії Netpeak»,  тішиться Паша, учень 10-го класу.

 «Для мене як для вчителя було цікаво відвідати екскурсію. Бо коли ти бачиш робочий процес, коли на всі питання може відповісти фахівець – стає набагато зрозуміліше, що вивчати далі та на які soft skills треба зробити акцент», ділиться враженнями Олена, вчитель інформатики.

Відвідувачі були в захваті від екскурсії і спікера, який багато жартував і давав поради. Зустріч закінчилась солодким частуванням.

 

Дякуємо агенції Netpeak та особисто Олексію Стенгачу за інформативну та надихаючу екскурсію! Чекаємо на нові зустрічі!

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email