КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Всеукраїнський навчально-практичний семінар «Використання ерготерапії в комплексній реабілітації дітей із порушеннями психофізичного розвитку»

[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”none”]

28-29 листопада в місті Києві відбувся дводенний Всеукраїнський навчально-практичний семінар «Використання ерготерапії в комплексній реабілітації дітей з порушеннями психофізичного розвитку», організований Всеукраїнською громадською організацією «Наукове товариство інвалідів «Інститут соціальної політики», за підтримки кафедри ортопедагогіки та ортопсихології факультету спеціальної та інклюзивної освіти Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова.

В роботі семінару взяли участь працівники НВК Волобуєва Ярослава Михайлівна та Ліхачова Олеся Владиславівна.

У ході семінару було висвітлено основні питання щодо поняття ерготерапії, її ключових аспектів та їх практичного використання в роботі з дітьми, які мають порушення психофізичного розвитку різних нозологій.

Окрім виступів основних доповідачів до уваги учасників семінару було представлено низку майстер-класів, один із яких «Створення матеріалів для інклюзивних ігор» проводила Олеся Ліхачова. Вона ознайомила учасників майстер-класу з основними прийомами щодо адаптації ігрових матеріалів до потреб дітей із порушеннями психофізичного розвитку, а також запропонувала взяти участь у практичній апробації авторської розробки інклюзивної настільної гри «GeometriX».

За результатами проведення семінару всі учасники отримали іменні сертифікати.

[/vc_column_text][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”1572,1573″ img_size=”large” css_animation=”none”][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email