КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Участь у фестивалі «Ігри розуму»

[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”none”]

У суботу, 2 лютого, на базі навчального центру Національного університету імені В.Н. Каразіна «ЛандауЦентр» відбувся математичний фестиваль «Ігри розуму», до участі в якому долучилася група учнів 2-го та 4-го класів НВК імені В.Г. Короленка.

Діти під керівництвом вихователя закладу Ліхачової Олесі Владиславівни презентували свої авторські ігрові розробки, а також активно досліджували проекти інших учасників. Зокрема, Лобода Софія презентувала власноруч створену гру «Мандрівка в Цифряндію», Фурсова Вікторія – гру «Числа на удачу», Ткаченко Андрій – гру «Кроки до математики», а сестри Кіра та Сніжана Ліхачови спільно з Олесею Владиславівною презентували 5 розвиваючих ігор: «Бурисель. Інтелектуальне казино», «Пінгвінки-Половинки», «Колесо Ч», «Операція =» та «GeometriX».

Метою фестивалю було показати всім, що математика – це просто, цікаво та весело. Маленькі талановиті учасники змогли довести це на практиці. Організатори заходу – керівництво «ЛандауЦентру» та гурток прикладної математики «Дважды два» палацу дитячої та юнацької творчості Шевченківського району – нагородили учасників цінними подарунками. Проте головними здобутками учнів стали нові цікаві знайомства та отриманий корисний досвід.

[/vc_column_text][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”1797,1798,1799″ img_size=”large” css_animation=”none”][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email