КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Участь у презентації Європейського проекту «E-BUG»

22 листопада у стінах Харківського Національного Університету ім. В.Н. Каразіна відбулася презентація Європейського проекту «E-BUG».

Однією з гостей презентації стала працівниця Комунального закладу «Харківська спеціальна школа ім. В.Г. Короленка» Ліхачова Олеся Владиславівна.

Проект E-BUG, вперше розроблений у Великобританії, покликаний поглибити знання дітей, віком від 4 до 18 років, з теми збереження здоров’я та підвищити рівень відповідальності за нього. Керівник проекту в Україні, Вікторія Круглова, презентувала україніфікований варіант Інтернет-ресурсу, де розміщено методичні розробки, конспекти уроків, описи та відео-ролики дослідів та експериментів, спрямовані на закріплення знань учнів про світ мікробів, про користь і небезпеку антибіотиків, про важливість своєчасної вакцинації та профілактики вірусних і бактеріальних інфекцій.

Мета проекту – в доступній та цікавій формі надати дітям матеріал, заохотити їх до практичного опрацювання, активізувати критичне мислення та підвищити рівень соціальної відповідальності за своє здоров’я та здоров’я своїх близьких. Ресурс відкрито на пільгових умовах, і тепер протягом року працівники закладів освіти України можуть використовувати матеріали сайту безкоштовно, ділитись досвідом, доповнюючи матеріали своїми розробками.

23 листопада на освітній платформі «На Урок» пройшла відкрита он-лайн презентація проекту, де своє бачення та практичний досвід презентували освітяни з України, Великобританії, а також керівник українського проекту Вікторія Круглова.

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email