КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Наукова конференція у Луцьку

[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”none”]

Із 19 по 21 вересня у м. Луцьку пройшла одна з очікуваних подій, а саме VІІІ Міжнародна науково-практична конференція “Сучасний світ і незрячі. Соціальна інтеграція осіб з інвалідністю: інклюзивна освіта, інтелектуалізація праці, активізація дозвілля”.

Серед обговорюваних тем: психолого-педагогічні проблеми становлення особистості з порушеннями зору в умовах інклюзії; вплив сучасного інформаційного простору на розвиток особистості з особливими потребами, їх соціальну та професійну реабілітацію; просвітницько-виховна діяльність соціальних інституцій у формуванні активної громадянської позиції осіб з інвалідністю; доступність, взаємодія та вплив сівтської і релігійної духовності на розвиток людини з інвалідністю.

У конференції взяли участь працівники НВК Петрикіна Анна та Костіна Тетяна. Вони поділилися досвідом реабілітації та соціалізації незрячих, який застосовується під час роботи у нашому навчальному закладі.

Активна участь наших педагогів у конференціях сприяє становленню та зростанню нашого педагогічного досвіду. Це можливість відкрити нові техніки та способи, які б сприяли ще більшому розвитку та самореалізації дітей з вадами зору. А також знайомство і подальша співпраця із фахівцями та активістами, які опікуються проблемами людей з інвалідністю.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1258″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email