КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

У Літмузей на свято!

[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”none”]

15 вересня із особливим задоволенням відвідали чудове свято, присвячене тридцятій річниці діяльності Харківського літературного музею!

Ознайомилися з тактильними книгами, створеними Харківською громадською організацією Центр реабілітації молодих інвалідів та членів їх сімей «Право вибору» та отримали у подарунок таблиці з фізики, надруковані шрифтом Брайля.

На подвір’ї пограли в адаптовані ігри: «Морський бій наосліп» та вже відому «Важницю». Змусила пофантазувати та поміркувати над символічним значенням предметів «Торбинка Сковороди».У Літературній аптеці отримали «рецепти» від нудьги, самотності та багато чого іншого.

Взяли участь в дискусії «Укрлітра: шкільна програма & школярі», де вихованці дізналися про те, як формується список обов’язкової літератури для читання та якими повинні бути твори, аби туди потрапити.

Щиро вітаємо колектив Літературного музею з ювілеєм! Бажаємо наснаги, процвітання, нових неймовірних ідей та звершень!!!

[/vc_column_text][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”1236,1237,1238″ img_size=”large” css_animation=”none”][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email