КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Вшанування спортсменів

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

10 вересня відбулась традиційна шкільна лінійка, яка була присвячення не тільки підсумкам відпочинку учнів НВК влітку, а й звіту про спортивні досягнення вихованців. Перед адміністрацією та учнями виступили Малафій Д.В., директор Комунальної установи «Харківський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Харківської обласної ради» та заступник директора центру Лагутін В.В.. Вони привітали спортсменів, які посіли призові місця у чемпіонаті Європи з плавання, подолавши свій перший серйозний бар’єр Сербіна Михайла, який посів 3 місце, та Артюхова Олександра, який посів 7 місце.

На заході були присутні випускниці НВК Піддубна Марина та Бережна Яна, які є чемпіонами Європи та Паралімпійськими чемпіонами з плавання. Дівчата висловили щиру подяку школі, яка стала початком їх спортивної кар’єри. Подяку за плідну та багаторічну співпрацю з НВК висловила тренер з плавання Воронцова О.В., яка зазначила, що саме завдяки взаємодії, підтримці адміністрації НВК учні досягають таких результатів.

Адміністрація та педагогічний колектив висловлюють подяку організації «Інваспорт» за їх наполегливу роботу із вихованцями закладу.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email