КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

У НВК пройшов цикл відкритих уроків

[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”none”]

12 березня пройшли відкриті уроки у початкових класах.

 Перший урок відбувся у 1 – А класі, вчитель Сулейманова Ю. В. Був проведен інтегрований курс “Я досліджую світ”.

Тема уроку: “Таємниці космосу”. На уроці були використані різноманітні інтерактивні види робіт, ігри, логічні та творчі завдання, які об’єднували змістовні лінії природознавства, української мови, математики, основ здоров’я, трудового навчання.

Учні поводилися розкуто, були активні, вони із задоволенням брали участь в усіх формах завдань.

Другий урок лікувальної фізкультури проходив у 2-А класі, вчитель Волобуєва Я. М.

Тема: ”Корекція та оформлення правильної постави”.

На початку уроку було проведено маленьку розминку, яка допомогла учням легко навчатися впродовж усього уроку. Було застосовано різні вправи, які укріплюють м’язи та сприяють формуванню правильної постави.

Третій урок пройшов у 5-А класі і це  був урок “Орієнтація в просторі”, вчитель Соляник Л. Д. Урок відбувався у декілька етапів, на кожному з яких учні мали змогу застосувати знання, розвивати різні здібності, які необхідні для успішного орієнтування у просторі.

  1. Знайомство нового учня з класною кімнатою.
  2. Квест “Заочна подорож по школі”.
  3. Вивчення маршрутного листа. Досягнення результата кінцевої мети.

Четвертий урок відбувся  у дошкільному підрозділі НВК ім. В. Г. Короленка, провела дефектолог  Антонова В. М. Тема заняття: “Транспорт”, ознайомлення з навколишнім світом». Під час заняття дітлахи ознайомилися із видами міського транспорту. Вони отримали змогу розглянути їх на схемах, які було виготовлено на новому тифлокомплексі НВК.

Усі уроки були цікавими, інтерактивними. Вони були спрямовані на розвиток різних компетентностей учнів. Було вдало реалізовано індивідуальний підхід, створено ситуацію успіху для кожного учня в класі.

[/vc_column_text][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”2024,2025,2026,2027″ img_size=”large” css_animation=”none”][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email