КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Вчимося виробляти хороші звички на зустрічах «Майстерні успіху»

[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”none”]

13 вересня в Музеї історії закладу відбулося друге заняття у межах проекту «Майстерня успіху». Зустріч була присвячена тілу людини, а також тому, як його вивчали та сприймали у різні епохи та різні народи.

Основною темою дискусія стало питання «Чи існують моральні межі, які не можуть порушувати вченні під час наукових дослідів».

До теми розвитку та зміцнення свого тіла та себе, як особистості учні додали також обговорення звичок корисних та шкідливих, які є у кожного з нас.

Наприкінці заняття учасники дали обіцянку протягом 21 дня працювати над собою для вироблення позитивної звички і отримали спеціальні браслети, які допоможуть їм легше це зробити.

За допомогою такого методи, в учнів виховується наполегливість, відповідальність, чесність та старанність. Розвивається уміння критично мислити, приймати самостійно рішення та брати на себе відповідальність.

Кожен із захопленням взявся до роботи над собою, щоб якомога швидше досягнути успіху та підкорити поставлену ціль.

[/vc_column_text][vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”2464″ img_size=”large” css_animation=”none”][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email