КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Педагогічна нарада

09 січня у нашому закладі відбулася педагогічна нарада, присвячена стратегії національно=патріотичного виховання. Нарада відбулася у нестандартній, інтерактивній формі КВЕСТу, який мав назву «Слобожанський ярмарок». Педагоги, поділившись на творчі групи, відвідали пункти, де ознайомилися із цікавою та корисною інформацією.

Зокрема дізналися про те, які законодавчі новинки з’явилися та, на що слід звертати увагу під час виховання дітей. Також ознайомилися із методичною скарбничкою традиційний та сучасних методів національно-патріотичного виховання. І отримали змогу спробувати на практиці конкретні нестандартні прийоми виховання, які вони можуть використовувати у подальшій роботі.

Створили ляльку-мотанку та дізналися про види майстер-класів; Познайомилися із методом занурення та поринули у історію нашого навчального закладу.  Зіграли у вікторину: «Як я знаю своє місто» та дізналися про те, як використовувати вікторини у роботі. А також спробували використати сучасні соціальні мережі у вихованні.

Цікавим додатком стала фото-зона з етнічними елементами та костюмами. Та флешмоб, під час якого було створено прапор України.

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email