КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Підготовка до курсів у ХНУ ім. Каразіна

У жовтні учні 12 класу нашої школи розпочинають заняття на підготовчих курсах в ХНУ імені В. Н. Каразіна. Підготовчі курси забезпечують якісну підготовку за всіма предметами Зовнішнього незалежного оцінювання, а також психологічну адаптацію майбутніх вступників до ВНЗ.

Кожен дванадцятикласник обрав предмети, потрібні йому для вступу в обраний навчальний заклад. 6 жовтня учні  12 класу провели ознайомчу екскурсію в університеті. Заступник директора Центр довузівської освіти, координатор підготовчих курсів Наталія Юріївна Тютрюмова познайомила хлопців і дівчат з історією університету, факультетами і спеціальностями закладу, а також розповіла про розклад навчальних занять наших випускників на підготовчих курсах.

Також вихователь Дроботько Т. А.  провела в університеті заняття з орієнтування у просторі, на якому учні ознайомилися із розташуванням аудиторій, ліфтів. Така робота у подальшому допоможе учням відвідувати заняття та орієнтуватися в університеті без сторонньої допомоги.

 Батьки і  учні нашої школи дуже вдячні адміністрації університету, ректору, доктору соціологічних наук, професору, академіку НАН України, член-кореспонденту НАПН України, заслуженому діячу науки і техніки України Вілю Савбановичу Бакірову за можливість безкоштовного навчання на підготовчих курсах

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email