КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Педагогічна нарада

26 жовтня у нашому навчальному закладі відбулася педагогічна нарада. Вчителі та вихователі, дотримуючись усіх заходів карантинної безпеки, обговорили важливі та нагальні питання шкільного життя та освіти.

Першим питанням обговорювали те, як в умовах сучасного світу та спеціальної школи виховувати здорову дитину. Цю тему розкрила заступник директора із методичної роботи Родяхіна Т. А.. Вона ознайомила учасників наради із науковою роботою, яку написала та подала на педагогічний ярмарок команда педагогів навчального закладу.

Другим питанням було висвітлено особливості розвитку та роботи із дітьми із суміжними порушеннями. Із основними особливостями роботи ознайомила присутніх Біда Д. Ю., яка на досвіді своє роботи показала, яка проблеми можуть виникати, а також розкрила те, як їх вирішувати.

Обговорили і нагальне питання про зміни у правописі. Немченко М. В. наголосила на змінах, які відбулися. Також вона показала на що особливо слід звернути увагу під час заповнення документів.

Останнім питанням, яке було обговорено, стала тема дистанційного навчання. Шевченко О. О. ознайомила педагогів із нормами та вимогами до впровадження та реалізації дистанційного навчання. Ознайомила із тим, які ресурси краще використовувати. Також вона висвітлила загальні методичні поради, щодо проведення занять.

 

Загалом нарада вийшла дуже цікавою та продуктивною. Дякуємо усім, хто підготував такі чудові та інформативні виступи. 

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email