КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Робота із сенсорними панелями

29 листопада у навчальних кабінетах нашої школи з’явились високотехнологічні сенсорні панелі, які здатні виступати у ролі сенсорної дошки та повноцінного комп’ютера.

Завдяки такому новітньому обладнанню учні отримують безліч корисної інформації та практичних навичок на уроках, а також мають можливість використовувати панелі у позаурочний час у якості додаткового ресурсу для здобуття знань.

Панелі дозволяють демонструвати візуальні матеріали, які допомагають у створенні правильного уявлення про явища та предмети. Наявне програмне забезпечення дозволяє створювати інтерактивні уроки, які безумовно змотивують учнів та зроблять процес навчання більш цікавим. Також панелі оснащені програмами, які дозволяють зробити вивчення природничих дисциплін більш якісним. Адже можна подивитися природні та фізичні явища, збільшувати та розглядати кожен предмет або орган.

Дошка дозволяю працювати одразу кільком учням, змінюючи колір фону та його розмітку на ту, яку буде зручнішою для конкретного учня та його зорового сприйняття.

 

Ми щиро вдячні за допомогу в отриманні такого надсучасного обладнання Народному депутату України Павло Сушко та команді його помічників!

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email