КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Свято «Тиждень дитини» у Домброві Гурнічей»

Нас запросили на свято “Tydzień dziecka”, яке відбулося w ogrodzie polisensorycznym w mieście Sosnowiec. Учні мали змогу відвідати різні локації, які були підготовлені спеціально для дітей: майданчик першої невідкладної допомоги, станція пожежників, куточок кінологів та іпотерапії. Великою популярністю сьогодні користувалися коні. Вони запам’яталися своєю красою та внутрішньою силою. Діти мали можливість, не тільки поспілкуватися з тваринами, а й покататися. На території парку також організували благодійних ярмарок.

Наприкинці заходу відбувся невеличкий концерт, у якому взяли участь новостворений ансамбль “Незламні голоси”. Учасники музичного колективу – це учні та випускники Харківської спеціальної школи імені В.Г. Короленка, які мусили покинути рідну домівку внаслідок збройного конфлікту і зараз знайшли свій другий дім у спеціальному освітньо-виховному закладі для молоді з ООП в місті Домброва-Гурнича (Польща).

Щиро дякуємо: Харківскій спеціальній школі імені В.Г Короленка, спеціальному освітньо-виховному закладу для молоді з ООП в Домброві-Гурничій та усім організаторам “Tydzień dziecka“.

 

Маємо надію, що такі свята, невдовзі, зможемо організовувати у рідній школі.

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email