КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

За рахунок благодійників завершено один із етапів ремонту школи

Протягом 2023 року та початку 2024 року у школі проводяться ремонтні роботи. Одним із етапів відновлення закладу був ремонт санітарних вузлів для дівчат та хлопчиків. Завдяки міжнародним та українським благодійним організаціям було виконано такі роботи: замінено системи опалення водопостачання та водовідведення, встановлено нову сантехніку та електросушарки для рук.

Тепер санітарні вузли школи відповідають новому санітарному регламенту для закладів загальної середньої освіти від 10 листопада 2020 р.

Все це стало можливим завдяки таким благодійним організаціям:

– Посольству Швейцарії в Україні: повністю замінено сантехніку, системи опалення, водопостачання та водовідведення;

– Благодійній організації  “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ЕЛІНИ СВІТОЛІНОЇ”:  проведено загально будівельні ремонтні роботи;

– Благодійній організації “ПОЛОНСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА”: на безоплатній основі школі було надано керамічну плитку для оздоблення стін та підлоги санітарних вузлів;

– Будівельній компанії АТ «Трест Житлобуд-1»: на безоплатній основі школі було надано та встановлено аксесуари для санітарних вузлів, в тому числі й дзеркала та електросушарки для рук.

Також АТ «Трест Житлобуд-1» безоплатно надали спеціальну техніку для вивозу будівельного сміття.

Ми безмежно вдячні всім вищезазначеним організаціям, які доєдналися до відновлення нашого унікального закладу освіти.

Також хочемо сказати особливі слова подяки Харківській обласній раді, зокрема Голові Харківської обласної ради ЄГОРОВІЙ-ЛУЦЕНКО Тетяні Петрівні, за залучення благодійних організацій, турботу про наш заклад та підтримку, яку ми постійно відчуваємо.

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email