КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Розпочато флешмоб серед випускників школи

Випускники Харківської спеціальної школи Іменні Короленка завжди підтримують особливий зв’язок з рідною школою. Це й не дивно, бо навчання тут подарувало їм багато можливостей, корисного досвіду та навичок, що допомогли сформувати впевнених у собі людей. Неважливо, скільки років пройшло з моменту останнього дзвоникувипускники завжди повертаються до школи, щоб поцікавитися новинами та розказати про свої успіхи. Також школа завжди може розраховувати на їхню підтримку. Деякі з випускників різних поколінь знайшли натхнення у справі своїх наставників та стали працівниками нашої школи!

Ми усі тримаємось разом, особливо у цей непростий для кожного час. Тож, дозвольте представити вам наш флешмоб: “Я – Випускник школи Короленка“! Різні колишні вихованці нашої школи – і ті, що закінчили навчання тут зовсім нещодавно і ті, що випустилися вже багато років тому  під хештегом #я_випускник_школи_Короленка публікують у Фейсбуці короткі ролики, у яких розповідають про себе, свої шкільні роки, про подальшу кар’єру та професійні досягнення. Цей флешмоб було розпочато 8 квітня випускником нашої школи Олександром Марченко. Частина випускників вже взяла участь у флешмобі. І ці відео справді варті уваги. Вони наповнені позитивом та справжньою гордістю за школу. Ми впевнені, що побачимо ще не одне покоління наших випускників, що досягли своєї мети.

Пропонуємо вам ознайомитися з флешмобом і підтримати нас, поставивши лайк під відеороликами та поширивши їх у соціальних мережах. Відеоролики можна знайти на сторінці школи у фейсбуці: https://www.facebook.com/groups/nvkkorolenka або за хештегом:#я_випускник_школи_короленка.

 

Приємного перегляду!!!

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email