КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

ВІДНОВЛЕННЯ ШКОЛИ

У центрі міста Харків знаходиться спеціальна школа для незрячих дітей, її було побудовано у 1894 році за кошти жителів міста зібрані в церквах у спеціальні кухлі. І вже більше ніж 130 років школа дає квиток у життя незрячім дітям.
До повномасштабного російського вторгнення школа мала сучасне інтерактивне обладнання, науково-методичну базу, зразковий шкільний музей Міністерства освіти і науки України та власну тифлотехнічну лабораторію де за допомогою 3D друку виготовлялись унікальні наочні посібники та друкувались роздаткові матеріали шрифтом Брайля. Діти мали змогу відвідувати літературну студію, музичну школу та різноманітні спортивні секції.
Після обстрілу центра міста 2 березня 2022 року, будівля школи зазнала серйозних ушкоджень, вибито вікна, двері, частково зруйновано дах, пошкоджена система опалення. Якщо найближчім часом не розпочати ремонтні роботи, ми ризикуємо назавжди втратити цей унікальний заклад.
Сьогодні, як і на початку свого існування, школі потрібна ваша допомого. Долучайтеся до збору коштів на відновлення будівлі школи.
Сьогодні, як і на початку свого існування, школі потрібна ваша допомога. Ми розпочинаємо збір коштів на відновлення школи орієнтовно необхідно зібрати 27 мільйонів гривень. Долучайтеся до збору коштів на відновлення будівлі школи.
Реквізити для благодійної допомоги:
Код ЄДРПОУ: 14084549
Розрахунковий рахунок: UA788201720314271006301038539
в ДКСУ м. Київ
МФО 820172
Призначення платежу: благодійна допомога
https://www.youtube.com/watch?v=EoCrjhsGRgg
Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email