КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Робота нашої студії «Творчість на дотик» перемогла одразу на трьох конкурсах мистецтв

Творча студія Харківської спеціальної школи імені В. Г. Короленка здобула перші премії на великих конкурсах за підготовлений до Дня Незалежності України відеоролик.

«Свята та незламна Україна!» – саме так називається ролик-переможець. Його створили наші учні разом із Наталією Володимирівною Кубанською, керівником дитячої творчої студії «Творчість на дотик» та педагогом Комунального закладу «Харківська спеціальна школа імені В. Г. Короленка» Харківської обласної ради. Кліп присвячений Дню Незалежності України та знятий в самому центрі Харкова. Підготовка та зйомка відеопривітання на честь цього визначного свята є багаторічною традицією для наших учнів і випускників.

Патріотичний відеоролик взяв участь одразу у трьох конкурсах мистецтв. При цьому як всеукраїнських, так і міжнародних:

·         Міжнародний багатожанровий двотуровий дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв «Скарби нації». Організатором заходу, який пройшов в онлайн-просторі з 24 по 28 серпня, став Мистецький проєкт «Фестивальчик» за підтримки Центру освітніх інновацій та творчості «Гармонія». А серед журі конкурсу – доктори та кандидати наук, професори, заслужені діячі мистецтв і працівники культури, лауреати та судді багатьох міжнародних конкурсів.

·         IV Всеукраїнський двотуровий фестиваль-конкурс мистецтв «Велика родина – моя Україна». Захід пройшов в онлайн з 24 по 28 серпня. Організатори – комітет «Смайл Фест» і творча студія «Мій теплий маєток» за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Асоціації діячів естрадного мистецтва України та інших. Склад журі не менш потужний: заслужені артисти, діячі мистецтв, художники та журналісти, відомі продюсери та режисери тощо.

·         Всеукраїнський творчий багатожанровий конкурс «До Дня Незалежності України». Він тривав в онлайні аж місяць – з 24 липня по 24 серпня. Його проведенням займались творче об’єднання «Перлина мистецтва», громадське об’єднання «Інвестресурс», Star Fest та Шведська суспільна телекомпанія SVT TV. Суддями також виступили визнані митці та діячі культури.

В усіх випадках робота творчої студії нашої школи здобула визнання експертів! Ролик «Свята та незламна Україна!» виборов три перші премії у категорії «Телемистецтво» в змішаних вікових групах. Це вже вкотре підтвердило високий рівень креативності та майстерності наших учнів і керівника студії «Творчість на дотик». Ми вітаємо переможців – і бажаємо нових творчих здобутків!

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email