КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Учні школи вітають із Днем захисників і захисниць України

1 жовтня ми відзначаємо велике державне свято — свято мужності й самовідданості, якими володіють справжні оборонці та визволителі країни. Цей день надихнув учнів ХСШ ім. В.Г. Короленка на найщиріші привітання кожного, хто боронить нашу неньку від загарбників!

У цю дату ми вшановуємо героїв, завдяки яким Україна залишається незалежною. День захисника України почали відзначати 2014 року за указом президента Петра Порошенка. Трохи пізніше свято перейменували на День захисників і захисниць заради гендерної справедливості. Торжество проходить в один день із Днем українського козацтва та Покровою Пресвятої Богородиці. Ці три свята тоді відзначали 14 жовтня, але у 2023 році указом президента Володимира Зеленського святкування перенесли на 1 жовтня.

Традиційно учні Харківської спеціальної школи ім. В.Г. Короленка не залишаються осторонь від привітання наших захисників і захисниць. Цього року вони разом із вчителями, вихователями та батьками підготували й записали одразу декілька відеороликів із теплими словами вдячності та підтримки тим, хто ступив до лав ЗСУ, ТрО та інших військових підрозділів:

     Вітання від учнів 6-А класу.

     Вітання від учнів 7-А класу.

     Вітання від учнів 9-Б класу.

     Вітання від учнівського самоврядування Шкільного парламенту.

День захисників та захисниць України — надважлива дата для всієї держави. Адже воїни, які завзято боронять країну від російської навали, є справжніми героями та героїнями. Ми всі, учні та працівники Харківської спеціальної школи ім. В.Г. Короленка, висловлюємо безмежну вдячність тим, хто в цей складний час рятує нашу Батьківщину! Хай вас спіткає удача та омріяна Перемога!

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email