КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Г. КОРОЛЕНКА” ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Урок доброти до Всесвітнього дня захисту тварин

4 жовтня відзначається Всесвітній день захисту тварин. Спеціально до цього свята в Харківській спеціальній школі ім. В.Г. Короленка пройшов Урок доброти — аби розповісти дітям про гуманне ставлення до братів наших менших.

Всесвітній день захисту тварин було започатковано в 1931 році на конгресі екологів у Флоренції, Італія. Це свято мало щорічно привертати більше уваги громадськості до проблем захисту прав тварин та охорони навколишнього середовища.

Саме цьому й була присвячена виховна година для 6-А класу. Під час неї учні ознайомилися з інтерактивним відеоуроком, на якому розповідалось про важливість гуманного ставлення до всіх живих істот та забезпечення захисту тварин від жорстокого поводження. А для закріплення здобутих знань на уроці пройшло одразу кілька ігор: «Так чи ні?», «Хто що їсть?» та «Розклади на купки тварин (Дикі та домашні тварини)».

Також на уроці учні презентували й власних улюбленців. Хлопці та дівчата розповідали усе найцікавіше про своїх домашніх тварин: він імені до особливостей характеру та поведінки. А на завершення учні разом із вихователькою Наталією Володимирівною Кубанською створили фотоколаж зі світлин цих саме улюбленців.

Facebook
Telegram
WhatsApp
Twitter
Email